Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för en kväll

jag vill att du drar av mig min onepiece och ligger naken med mig hela natten

det är ju för sjukt

men vi skiter i det

let's fuck the system

för jag vill

ta







dig



(om det så bara är för en kväll)




Fri vers av ellenheiman
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-15 22:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
inga kläder
din hud mot min

inga regler kan stoppa det
paradisiskt skönt

det är vad du är värd
2013-10-19

  blaite
Mmh va bra
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman