Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll i mig


När du lägger handen mot mitt huvud
Pirrar jag i bröstet
Jag vill kyssa mig mätt på dig

Dina djupa bruna ögon
Smeker mitt hjärta
Som om en fågel flög förbi

Fladdrande med vingarna
Nuddar du mitt inre
Landar på en hemlig plats som du gör till din

Men när du pratar sådär vuxet
Och tittar på mig
Som om jag inte förstod

Då blir jag plötsligt så liten
Flickan med tofsar i håret
Men utan en famn som fångar mig

Som om jag stod på botten
Av en kall och tom brunn
Och drunknar

Ser upp på dig
För jag tycker att du är bättre
Än resten av mänskligheten


Lyft mig upp ur denna mörka brunn
Snälla krama mig
Och säg att jag är söt idag




Fri vers av lilla Du
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-16 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du