Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Om Gud är kärlek * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=1810 *


om gud är kärlek #25

 
våra innersta känslor för gud
vår förtröstan - eller oro
för hur han känner för oss

påverkar givetvis
hur vi känner för honom

- -

och våra antaganden
beträffande hur gud
väljer att behandla oss

påverkar djupt
hur vi behandlar andra

- -

så om gud kanske är kärlek
men du inte känner så
inte riktigt tror på det

för den möjlighetens skull:
sök, be, bulta




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson