Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Initiativet

Fick kärlek en följa
som en klenod
var man än stod
en sån bölja
ett sånt gott lod
det skulle ge mod
bara att få känna det skölja
över en som en varm hand
tänk så lätt man sen skulle gå iland
med allt som här blir en givet
och få till allt så gott i drivet
var dag i det eviga klivet
för det bästa vi har: Livet!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-16 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt