Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå!

Flygplan, bilar, ja fordon så
är säkra har inga fel alls då
utan felet är
vädret som stör så här
opålitligt utan comme-il-faut




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-16 12:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Se där, vad olika vädret faktisk är! :)
2012-09-18

  ULJO
Kanonbra som alltid
2012-09-16

    ADI Nehlin
det där eländiga vädret
2012-09-16

  Tarantaran
Bra skrivet igen!!

Jag blev inspirerad av de
franska orden, och kanske SJ;

une chose est sûre, le problème

est toujours, chaque année!
(en sak är säker, det är problem,
varje år- om det står som jag
menade ;))
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt