Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjället är en ständig källa till inspiration för mig, denna gång inspirerade fjällbjörkarna mig till min första haiku dikt.


Fjällbjörkar (haiku)

Tålig står fjällbjörk

årstiderna kommer, går

stadigt den står kvar




Bunden vers (Haiku) av Lilla Bambun
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-16 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun