Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan

Jag har ingen anledning
att beklaga mig
Det finns trots allt
ingen anledning
att inte hoppas
Stjärnan däruppe
kanske börjar röra på sig
en vacker dag
Den leder
i så fall
inte till ett stall
den här gången
Jag har inte sett några stjärnor
på hela sommaren
Plötsligt finns den där
Den där ensamme
som ser ut att lysa
för min skull
Den som inger hopp
att jag
äntligen åtminstone
får ordning
på den här tavlan
som föreställer
en grå vas med två mogna
röda äpplen
och en grön vinflaska




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-18 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP