Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett förspel

vägen trasar stigar i snår djungel
du leker Tarzan och jag är lättklädd
i trasor och bystigt framfusigt leker tuff
men känns ändå varm

finner sagor i gemenskap
i mörker fingrar grottor

mumlar metaforer om djupa sammanhang
tänker tro hoppas lycka finna kärlek
ska vi leka samspel och förstånd
i en vuxen värld

your little parasite

spikar ord på kala väggar fyller rum i en tomhet
där jag är har ingen varit smälter in graciöst
mellan begär och dina armar kramar du om
när du vill mer än du vet om lägger jag mig ner

och du får mig




Fri vers av Laijza
Läst 463 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-18 01:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt, gött och gillas.

2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang