Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skavsår


Tårar rinner på våta kinder

vem vet dess hemlighet

ingen når till allt

men alla kan torka en tår

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-21 09:25



Bookmark and Share


  Änglaögon
Ja, så är det, trösteord.
2012-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
..."alla kan torka en tår"...den är så sant och fint skrivet...
2012-09-21

  Ljusletaren
Jämföra tårar med skoskav ... underbart uttryckt!
/kram
2012-09-21

    ordskalv
Tänkvärt som föregående talare. Ingen når till allt! SANT.
2012-09-21

    ej medlem längre
bra! och tänkvärt..
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.