Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall vi spela Risk?

Nej, just det!

Reträt, fast jag hade så gärna velat vinna.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-16 08:24



Bookmark and Share


  Hogstedt
Så enkelt, så sant
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP