Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så sätta frö

 

 

 

ord

från livets träd

mogna

släppa lätt från grenen

 

njut sötma och saft

känn energins sav stiga

 

dela sen

små frön 

 att gro

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-14 21:40



Bookmark and Share


  aol
så vackert,
2012-11-30

  Lars Hedlin
VAckert du skriver....
2012-11-29

  Ljusletaren
Så ska livet vara ... bra/kram
2012-11-29

    ej medlem längre
Levandebild
att angå
väva sam
i skänkan
ge
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight