Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom stå med mig här en stund...


Här där miraklen samlas under trädkronorna
Här där stenarna öppnas och viskar sitt hemliga språk
Här där änglars fotavtryck bildar mönster av liv

Hör du?

Här viskar människornas sorger bland bladen
Här nynnar kärlekströsten för det trasiga
Här visslar de ståndaktiga med överlevnadshjälmar

Och ger hopp till vilsna själar och trötta ordletare

Kliv sedan närmre.

Och.

Låt mig fläta varmt kring dina sår.
Låt mig andas vila i din mun.
Låt mig hålla dig varligt genom natten.
I mitt hjärta som älskar.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-18 21:49



Bookmark and Share


  vera gade VIP
så vackert! bokmärkes till trötta stunder..
2012-09-20

  Ninananonia VIP
Så fint..
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP