Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väggarna hörs sorg

I väggarna hörs sorg
hos dom som aldrig bryter upp
bara bryter samman

tillsammans


I ditt vardagsrum står tvn alltid på
men du har stängt av
tar avstånd från ljudet av krossad porslin och stick då din jävla hora
väljer att inte höra
väggarna som läcker bittra ord
från dom som sakta men säkert bryts ner
i säkerhet bakom stängda dörrar
så länge dom är tillsammans

så länge dom är tillsammans


Så länge ljudet på tvn fungerar när Top Model börjar
tänker du svävande och försvinner lite mer
förmultnar i kistan du trodde var en soffa













Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-18 23:22



Bookmark and Share


  thyra
Relationsrealism med maktlöshetskänsla...de tre sista raderna är oerhört starka i sin känsla. Bra!
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij