Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hejdå. förlåt. ditt jävla as




Nu säger jag hejdå
om dig
till dig har jag slutat säga hej
för du slutade hälsa
& jag tröttnade på att inte bli hörd

vill kalla dig för ett jävla as
för du tröttnade på mig
vill påminna dig om att jag vakade, klarvaken av dina mardrömmar ,vid din sida
ALLTID VID DIN SIDA KOMMER DU IHÅG DET DITT JÄVLA AS


när du hade tröttnat på dig själv
vill tro att det är värt något


jag vet, det är en naturlig del av livet
att gå vidare, lämna det bakom dig, lämna någon
för någon som kan behålla ditt intresse för mer än
en vinter kantad av skuld och allvar

det är alldeles naturligt att vintern övergår till sommar
& att man tröttnar på människor
& jag var säkert irriterande och jobbig och jag har ingen rätt
att kräva dig på dig när du tröttnat på mig


På sommaren kan du gå barfota.

Jag vill liksom poängtera det
din oskuld i det hela
be om ursäkt
förlåt förlåt förlåt
för irrationella känslor


förlåt för det enda jag vill är att skrika ditt jävla as ditt jävla as ditt jävla as
förlåt för mina irrationella känslor som inte känns ett dugg irrationella
tvärtom, specifika
förlåt för dom
förlåt mig själv för att jag ber om ursäkt när jag är arg
förlåt för min ilska
& förlåt för min usla metafor,
men jag är en jävla sko.


& du är ett barfotabarn
ett jävla as











Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 566 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-19 00:08



Bookmark and Share


  onomatopoetisk
Tycker om denna dikten väldigt mycket, kan känna igen de där känslorna själv. Mycket bra!
2013-03-19

  freathe
Väldigt träffsäkert och sant, väldigt väldigt bra
2012-11-25

  Mr_clover222
Nog många som känner igen sig i din dikt, däribland jag.
Riktigt bra skrivet!!
2012-09-19

  cilax VIP
det är mycket bra, gillar din dikt, att diktjaget ser längre än till sin besvikelse och sorg
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij