Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet helt enkelt inte hur det känns


Början

fotbojan gnager uppfläkta sår
biter benpipor rena
i takt med skräckslagna andetag

vindilar sveper varje uns
sommarens kantstötta vemod till trots
själstårar

ger mig viljor på ett kakfat
genom metalluckan
bildar ett vi mig förutan

utan att med mina stängda ögon se

kan inte forma ett eget jag
har glömt hur det känns
att höra själens lockrop

lusten till
dessutom är det höst




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-19 10:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här finns en smärta som uttryckt med dina ord blir vacker.
2012-09-26

    Anna Vinterstjärna*
Hej, vet du? Jag tycker väldigt mycket om innehållet här i din dikt.
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP