Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte när vet inte hur men jag vet att den inte är ny....gammal dikt i ny utgåva


En sån sång man sjunger

det är klart jag kan lära mig finnas
trots inkorgen bultar tom
inga svar på vildaste frågor
timlånga i gemensamt ljus

och vem brände vem

tiden tickar högt
i samklang med vemods hjärta

så klart jag kan lära mig
(säger jag)
lyssna på hjärtebult och hetta
brudarna
ge allt du har

kom sen och berätta
i detalj

så ska jag spika fast mig på mitt kors
borra vinöppnaren djupt
så den inte syns
le
och naturligtvis säga
"så skönt för dig"

för jag hänger i tystnad
upp och ner
kommer så göra
tills tiden inte tickar alls




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-19 12:43



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Återigen en träffande beskrivning av en svår känsla. Så vackert och naket skrivet om något så förödande. Jag vet inte hur du gör, men det är huvudet på spiken.
2012-09-26

    ej medlem längre
Här finns det både smärta och ilska.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP