Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tappat bort mitt skrivande. Så detta är ett tappert försök.


Fyra korta andetag

Fyra korta dagar
Fyra lätta steg
Fyra tysta andetag

Jag sträcker fram min hand,
för att få röra vid din hud.
Du sover tungt och märker inte när jag rör mig.
Jag kan sitta hela natten och se på dig.
Sitta och lyssna på dig andas.

Det finns så mycket jag känner för dig,
så mycket jag låter vara osagt.
Men när du säger något till mig
svarar jag så fort så möjligt för att
du ska veta vad jag känner.

Det är du som bestämmer
hur mycket jag säger.
Resten är knappast en hemlighet,
men det är inget jag säger till dig.
Men det gör inget för mig.
För mig räcker det att titta på dig.

Mina fingrar vill röra din hud.
Men jag behöver det inte.




Fri vers (Fri form) av nathan
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-09-19 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan