Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när gamla ord blir nya och nya ord blir vad de blir


Potpurri

När änglapoeter lagt sig tillrätta
vakar
över berusat förstånd
där endast sorglängtan råder

För bland miljarder ögon
jag vet vilka som är du

Du har rösten som vill mig väl
men allt är bara tråkigt tyst
så jag stapplar mig fram
i längtans timmar

det är alla hjärtans dag
och jag ser dig

överallt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-21 11:47



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Jag tycker denna är både vacker och melankolisk, och beskriver den där tomma sorgfyllda känslan av att längta efter det som är för alltid förlorat.
2012-09-26

    ej medlem längre
Känns lite uppgivet och vemodsfyllt.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP