Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd.

Strofer från en okänd värld
når mitt öra
ger en klang i hjärtas rum
slår en virvel i mitt bröst

omtumlad står jag där
helt oförmögen till försvar
fastfrusen för en stund
i stundens allvar

toner sveper runt
omfamnar och berör
förtrollad står jag där

och hör

är det änglaröster
eller är det Gud

någon talar

och jag förstår

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-20 09:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite trolskt, lite varmt och mycket vackert!
2012-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
En skön känsla ger dina ord...
2012-09-20

  Ljusletaren
Ett mästerverk av ord ... så är det bara/kram
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.