Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanning


Att tvinga sig igenom ett moment i livet som man inte får något ut av, som tråkar en halvt till döds och som man egentligen inte måste göra, bara för att man trodde att man ville göra det.

Är ungefär som att beställa en tröja i en katalog och när den kommer så visar det sig att den är stickig och passar en dåligt. Man hatar den, ångrar köpet - men har den på sig ändå. Varje dag.

Ta bara av dig tröjan och fyll dina dagar med saker som gör dig glad. Låt inte den fula tröjan ta ditt liv ifrån dig. Varje sekund räknas.




Fri vers av lilla Du
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-20 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du