Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan färg och sorg

 

Jag står här bland löven

en kylig höstdag biter kinder

solen är där någonstans

 

Tystnaden andas andrum

nån slags distans mellan oss

det för mig till tankar och drömmar

dit vi var en gång


Jag står här och begrundar

trädkronor av vackra färger

känner hur tårarna sakta faller

med längtan i mitt hjärta

vänder jag om...






Fri vers av Lindizz
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-20 17:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör på djupet!
2012-09-24

  ignore_this
Oj detta berörde mig verkligen. Styrkan i varje ord får mig nästan att tappa andan.
applåder!
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz