Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

Skymningsmörker faller över sommaridyll

Barnens röster krymper med ljusets flykt

Klaraste silverstrålar som dansat på vattenstänk tar farväl

Svala vindar smeker sommarmålad hud

Upprymda röster i obekymrad kväll slår sig fram i lugnet

Dina steg bredvid mina
varsin arm om varann på vägen ned till stranden

Där flyende strimmor lämnar färg på himlaapellet
och snart låter siluetter vakna till liv

På havssträckt brygga slår vi oss ned alldeles intill varann

Havet suckar och rullar tungt, kastar med sig doft av tång

Borta från brus och larm men ändå mitt i en sommarorkester




Fri vers av R Werner
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-20 21:53



Bookmark and Share


  aol
verkligen en fin poesi som speglar så fint varandet att vi kan leva i ett samklangmed naturen som vore vi ett med den,
2013-09-15

  Tino
Poesi med hög klass!
Otroligt vilka fina meningar du formar
Harmoni, lugn och känslan av hur underbart livet faktiskt är
Du skriver lika färgrikt som alltid
Fortsätt alltid att skriv
du har en unik och väldigt intressant konstart
Stora applåder!

Ps. Det går inte att välja ut en rad då alla är lika fantastiska
Texten får ett bokmärke med guldstjärna!!!

2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner