Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan tummen och pekfingret

jag har aldrig varit så rätt
som när jag talade
och kupade mina händer
för dig

fångade upp historia
mellan tummen och pekfingret

jag var sval men värmde läppar
fångade upp ömmande
intensivt och i ett förstånd
kysste du mig varm

jag har aldrig varit så bra med känslor

men du glittrar ändå
och i ett försvarslöst fnitter
sa jag nog god natt




Fri vers av Laijza
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-20 23:55



Bookmark and Share


  PPQ
mmmm gillar samma höga nivå som alltid
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang