Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarnas stad

Om du en dag ser regnbågens fäste
ta dig då dit upp
ta ett steg på bågen
så för den dig
till bågens topp

Där möts du utav änglar
som sett dig vandra upp
de väntar där så tåligt
på just dig på bågens topp

Sen får du möta flera
av dessa sköra ting
som vakat över livet
där du vandrat omkring

De vet när du ska komma
de har följt dig
har gått i dina spår
vet allt om din resa
och om dina år

Men om du sätter foten
på bågens fäste där
då får du inte komma
tillbaka här

Du vet i ditt hjärta
när det är

Skogsfen
*




Fri vers av Skogsfen.
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-21 09:51



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Tack kära Skogsfen för denna underbara Ängladikt! Hoppas att det blir så, när det en gång är dags! Bokmärkes!
2012-09-28

    ej medlem längre
Du för mig in i sagans förtrollade land...och jag bara njuter. Tack!
2012-09-21

  Skogsfen.
Tack alla mina vänner, felet är tillrättat och allt är som förr. Låter allt stå som det är så vågar kanske fler rätta mig när det slinter. Jag lider av dyslexi(svårt ord för en som inte kan stava) där tänkte de till när de skulle hitta på namnet. Kram alla.
2012-09-21

    ej medlem längre
och, bry dig inte om stavning!
innehållet, är viktigast!..
2012-09-21

    ej medlem längre
som en sannsaga.. fint!
2012-09-21

  Ljusletaren
Så underbart skrivet och att jämföra det med att bestiga regnbågen när det är dags *underbart tänkt* /kram
2012-09-21

  Ljusletaren
Ops ... skulle vara en privat kommentar ... ta genast bort min första kommentar/ kram
2012-09-21

  Ljusletaren
Ta in illa upp ;.)
Vet att du inte ser allt så därför säger jag det *ler*
Regnbåge stavas så här och inte som du stavade det ... ser du det eller ...
/kram
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.