Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det äkta ståndet...

Jesus får nu maka på sig
han var ju gift med sin tjej
pappret på detta
om det här berätta...
Men Helige Ande hur går det då för dig?




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-21 12:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Talar för sig att det gått med galej!
2012-09-24

  Ljusletaren
Ha, ha ... den var bra *gapskratt*
Jättebra till och med /kram
2012-09-22

  Tarantaran
Roligt att du tog upp den
lilla papyrusbiten fr. åren
300-400, var det lär stå:
Jesus sade till dem;
här är min hustru.

I treenigheten lär det
ju inte störa, om en
av tre var gift ;
det verkar, som de
kristna inte har varit
helt säkra på det!?!
utan under alla åren efter,
tvistat om den Heliges
gift;)
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt