Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fira den internationella bokveckan: grabba tag i den bok du har närmast, slå upp sidan 52 och plocka ut den femte meningen. Avslöja inte bokens titel.


Bokveckan ...





"Dessa rytmiska rörelser kopplar ihop balanssinnet
med de övriga sinnena och hjärnan."






Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 434 gånger
Publicerad 2012-09-21 14:52



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
" det kan inte vara kul att ha en sådan farsa " står de på sidan 52 o femte meningen i min närmaste bok :)
2012-09-21

  Osvalds_Dotter VIP
Din bok: om qi gong?
2012-09-21

  Osvalds_Dotter VIP
Spännande!!
Detta ska jag självklart göra.

Ska man skriva här på din sida
Dessa meningar?
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin