Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lust och därefter


Vulvelour

hör kapillärerna flöda
som alkoholisten söker lättnad
i dyrköpta droppar
sveper jag i mig dina läppar
naken och morgonvarm

det måste vara din tunga
som letande formar
kvinnosky
måste vara dina smekande fingrar
som ger
som fyller mig

ber om förlösning
.
.
.
fortfarande inte svalnad hetta
känsla av dagg
etsat minne på min hud

köttlängtan stillad




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-23 11:11



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Så sensuellt utan att förvandlas till rader av klichéer, det är en stor konst! Mer! :)
2012-09-26

  NågonAnnans
Wow! Här snackar vi erotik på hög nivå, så vackert och målande skrivet...
2012-09-24

    Upplandspoeten
Grymt vackert skrivet ;)
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP