Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark igen.


Jag knäpper mina händer

och ber en bön

så starkt

om hälsa och om krafter

till att klara allt

jag vet att Gud har mycket

men Gud hör bön

och hjälper mig i stunder

när jag förlorat allt

jag glömmer inte tacka

det gör jag sen

när mina krafter gör mig

till en av dem

som stark kan stå igen

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-21 17:26



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En fin och kraftfull bön, som även ger mig nya krafter! Tack kära Skogsfen!
2012-09-28

  Ljusletaren
Detta var en bön som jag gilar och verkligen gillar.
Den skulle allt få bes i kyrkan också ;.)
/kram
2012-09-22

    ej medlem längre
En mycket vacker bön. Du rör vid hjärtat vännen.
2012-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
En fin bön...
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.