Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om förhållandet mellan författare och läsare


Inkomst och utgång



Du går in i mitt allra hemligaste rum

min innersta grotta

min själ


Du vältrar dig bland orden

meningarna

tankarna


Med upphetsad nyfikenhet söker du dig inåt, uppåt

vill tränga in

dit ingen annan nått



Jag blundar och vrider mig som i plågor

skriker ut min värkande passion


Uppfläkt ligger jag där framför dig

Naken


bit för bit klär jag av mig

allt


Försöker hålla dig kvar

bara en liten stund till

i värmen

i oss



När du fått ditt lystmäte vänder du blad och går ut igen

lämnar mig

med mitt blödande hjärta

Ensam kvar




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-21 19:48



Bookmark and Share


  Robert Halvarsson
Flera bottnar och väldigt väl skrivet.
2012-11-20

  Celticgirl VIP
Himla bra beskrivning!
Bokmärker.
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus