Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap på nätet!

En fiskare ifrån Nykvarn
sa till sitt datakunniga barn
vad heter då det
som är mitt bästa nät...
Visst, sa barnet, det är väl ditt garn...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-22 10:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jepp
2012-09-24

  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.
Toppen Diktat.
Makrill Garn.
det vet alla Barn.
Kram.I.Åberg.


2012-09-23

    ADI Nehlin
ha, ha..undrar vilket nät som är bäst
2012-09-22

  lodjuret/seglare VIP
Barn äger, precis som flertalet vuxna, sin egen personliga version av intelligens, logik och personlighet. Jag tycker ricken är väl funnen, väl runnen och ävenså väl hunnen.
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt