- http://www.imdb.com/title/tt0106866/
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.02.03 - i tankarna någon - "Fanfanfan" - Thåström "Fanfan" - http://www.imdb.com/title/tt0106866/



Fanfanfan Fanfan


Jag gav mig en chans till att leva livet
given för handen gav mig kort
jag tvekade och min tur gick bort

i bara ett ögonblick
vi möttes
och du gick

allt är ifrån och förbi

jag tänker på mina steg genom livet
och dina steg som jag spårar här
har alla klockor tystnat…när?
jag söker dina spår i natt

jag blåser längtansbubblor
i ditt hår regnbågen binder
stjärnor
men för dina ögon
finns ingen bot

kvarlämnad står jag
bultande
vid ödets port

och jag ler
för jag kan inte annat
det är som om tiden stannat
och jag gått itu

för alla spår jag ser är du

och mina tavlor jag målar
i onåbar omöjlighet
de bleknar och smälter
spår i snö och sand

fan fan fan Fanfan

jag kan än minnas
hur du skrattar & ler
innan vi säger farväl

och mitt hjärtas brister
har aldrig känts så tunga
att bära
någon så nära
i efterhand




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 1264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-02-10 18:21



Bookmark and Share


  Erik Hall
FanFanFaaaan vad bra!
2011-02-25

    Melona
fan, fan vad vackert...
2008-12-13

  Sebastian_
Somliga kan… Andra försöker… Du kan!

Thåström kan han med får jag medge, men den här texten stannar hos mig. Vackert.
2008-01-11

    Louise B
går rätt in i hjärtat för att stanna där.
2007-11-07

  Inkarasilas
Fan fan fan fan så bra,
så fruktansvärt välskrivet.
Fan rakt ner i hjärtat.
2007-10-06

  Thurizas
WOW..bara Wow..du gör mig mållös..
2006-10-27

  Racel Rosa
"och mitt hjärtas brister
har aldrig känts så tunga"

Den gör ont, men du hjälpte mej att andas ett tag...

när man inte själv hittar orden som gör det lättare att andas
så ger poeter som du en tröst...

Det är mycke smärta att ta på i den här texten....
2006-02-11

  mariann
Åter slukar jag dina ord.
De är starka - denna kärlek, denna längtan.
2006-02-11

  eerie
aj, det här gjorde ont att läsa... shit vilken smärta det ligger i orden. riktigt bra skrivet!
2006-02-10

  Bella
Smärtsamt vackert.. gillar slutet "att bära någon så nära i efterhand"
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund