Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Väntans eld

Jag stannar här
i mörkret
där du inte kan se mig.
Du ler
och ljuset sluter sig
i ringdans runt mitt hjärta,
men det är svårt att synas
när man inte är vacker.

Därför
stannar jag här
i mörkret
och samlar mod
för att
sträcka ut mina händer
mot dig
i ett sista språng av lycka.




Fri vers av Nathalia
Läst 96 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-22 21:48



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vemodighet
fina rader
som berör
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia