Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens hav...

Tänk dig att bara falla. Falla från ett berg, ett höghus. Tänk dig hur du känner dig när du står där på toppen, nära kanten, långt ifrån marken.  Men nära till döden. En rörelse och du hade fallit. Du hade känt känslan av hur luften gör motstånd mot dina utsträckta armar och hur dragningskraften gör att du faller längre och längre ner genom frihetstunnel. Tänk dig känslan av att komma närmare och närmare livets slut. 
Tänk dig hur frihetskänslan hade tagit över alla dina andra känslor. 
Tänk dig att komma närmare och närmare marken och slutet på ditt lidande. 
Tänk dig hur du hade varit riktigt lycklig i dina sista sekunder. 
Kanske hade det känts som om du hängt där, tidlös i luftens hav och uppleva alla lyckliga stunder i ditt liv igen. 
Tänk dig att flyta i frihetens hav, i dina sista sekunder av ditt liv.




Fri vers av Konstanzia
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-23 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia