Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland behöver jag vara liten.

Ibland behöver jag vara liten, ligga ihopkurad under täcket och tycka synd om mig själv. 

 

Ibland behöver jag vara liten och gråta för ingenting.

 

Ibland behöver jag vara liten och ha hjälp med sånt som jag egentligen är kapabel  till att klara själv.

 

Ibland behöver jag vara liten och få en tröstande kram eller klapp.

 

Oftast så är jag stor och klarar mig rätt bra, men iblan behöver jag bara få vara liten för en stund. 




Fri vers av Frökenfanny
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-23 14:34



Bookmark and Share


  fadedRed
skönt att höra att jag inte är ensam
2012-09-29

  Nikolai Jungsin VIP
att vara stark, är att tillåta sig vara svag med...
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny