Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianospelarens eggande toner


Med slutna ögon
lyssnar jag till
de skönaste toner


Ser dina händer
lekande över pianot
pianot , min kropp


Känner passionen
i dina fingrar
ser den i din blick


Passionerade toner
som sprider sig
likt en eld
genom min kropp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nic
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-02-10 20:00



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Så underbart du skriver om pianospelaren!!!!En annorlunda och fin text
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic