Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på mig!

Modet växlar hela tiden
men lever man länge
och sparar alla plagg
emellan modeväxlingarna
så kan man vara inne
hela tiden och det
kostar en inte ett öre...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-23 18:28



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej Ewa-Britt.Toppen---Bäst.
Så Sant,Så Sant.
De man har blir Mode med Tiden Nu.
Då spar vi våra kronor,till något Bättre Kära Du.
Kramar.I.Åberg
2012-09-25

  Ljusletaren
Dagens goda skratt och håller med helt sanningsenligt :-)
/kram
2012-09-24

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2012-09-24

  Tarantaran
Sanningens ord
till fåfängans
marknad: bättre
begagnat än
nyss inhandlat
och snabbt i
glömskans
virvlar vänt;)
(nysvenska, hihi)
2012-09-23

    ADI Nehlin
så sant, så sant :-)
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt