Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vulkanutbrottets andra sidor vid horisonten av din famn






flackande blick
fläktande långa ögonfransar
stormen börjar

(nervositeten tär i hela kroppen)

jordbävning i händerna
6.7 på richter-skalan

inuti trängs hjärtat med magma
det blir varmare

hon vill fly långt långt långt bort

samtidigt som det är en sådan syn
den håller henne kvar i kedjor

kroppen blir svagare för varje mur hon byggt
fast ännu ogenomtränglig för borrande ögon

bygger högre och högre och allra längst upp så
faller hon, igen



stjärnor tänds, det är dina ögon
de är de vackraste stjärnor hon sett




Fri vers av ytligheter
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-23 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter