Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ömma sten






Jag hade kysst stenen jag släppte ner i din ficka.
När du vidrört den stenen kastar du slängkyssar
omkring dig.
Slängkyssar från mig. Några kommer att träffa dig.
När och var kan jag bara gissa.
Jag hissnar vid blotta tanken.




Fri vers av C.Källner
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-23 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner