Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagsmål



ska vi slåss?
Du och jag i all vänskaplighet
slå mig då


SLÅ MIG DÅ

Så mitt ansikte blir svidande rött
I brist på annan rodnad

Ska vi brottas?
Lägg dina snuskiga fantasier åt sidan
och försök trycka ner dina puburtalsvettiga strumpor i min mun
så jag äcklas av tanken på närhet och faller ur den här illusionen.

snälla
ferdinand
stånga mig

känner du att du lever nu?
när du lurar döden på konfekten
vill jag skrika mig blå men

du lurar mig så lätt jag vill
och jag vill ju
vara blåögd
sånt går med färgade linser

jag lurar mig och världen är bakochfram
utochin och uppochner
genom färgade linser går insidan i svartvitt
till tonerna av moon river

jag romantiserar
fantiserar
om kristallklar hifitystnad
där jag kan höra en knappnål falla

faller i golvet
så vill jag också falla

NO MERCY!
Vrålar den lilla rösten
kuvad av förnuftet
och jag vill lyda den
falla
och slå tillbaka





Fri vers av petrowskij
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-23 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij