Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då min bror (Marcus) på musikhögskolan i Stockholm tonsatt denna text i progressiva harmonier för kör och behövde ytterligare någon strof kommer här version 2.


älskade, saknade (ver 2)

 
oändligt älskade
oändligt saknade
så trasiga
så brustna
så mycket mer fördärvade
än vi ens kan förstå
och ändå nästan gudar 
söner och döttrar

älskade, saknade 
oändligt

ibland kan vi skymta det gudslika vi
det oss som likt barnet - äkta och helt
älskar givande, oförställt rent
det oss som sägs vara guds egen avbild

älskade, saknade 
oändligt




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-24 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson