Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet

Vaknar
öppnar bakluckan
sträcker ut fötterna i solen
känner ett den friska luften

tar mig ut
skakar filten
tvättar ansiktet i en bäck
lederna knakar
lägger sig till rätta
en rustning skramlar
ett skarpt sken över daggvåta grenar
jag känner alla dofter
jord och asfalt
allt hör ihop
mina sinnen fyllda av liv
borstar av mig
sätter mig i förarsätet
och
kör in till staden
solen i ryggen
nu kan jag möta dem




Fri vers av Aaxel
Läst 243 gånger
Publicerad 2012-09-24 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel