Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem slickar dina sår?


Jag undrar ibland om du är lycklig
Ständigt tränger sig bilden på
av dig den gången
när dina ögon var fördunklade av tårar

Då jag kände att jag skulle kunna gräva upp berg för att få dem att försvinna


Du säger att du är tillbaka
starkare än någonsin
Om än stormen mildrades inom mig då
önskade jag i stillhet

att jag hade fått vara den som fick kyssa bort dina tårar


Jag som i min själviska enfald
vill vara den som jagar bort dina sorger
när de tär på dig som mest
Bara för att jag vill att du ska må bra

Ohjälpligt framträder tanken som en av de vackraste


Ändå vet jag mycket väl
att när natten sänker sig över dig
ligger du tätt intill din man
som när du blöder syr ihop dina sår

Och det är i själ och hjärta det allra viktigaste för mig




Fri vers av Drömfångare
Läst 610 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-09-24 17:48



Bookmark and Share


    Vinternsillusioner
Lyckades bli tårögd, det är inte vanligt. Det var en vacker men hjärtekrossande text som jag hoppas alla här ser sorgen i.
2013-12-15

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2013-11-29

  smultronbergen VIP

Du skriver mkt mkt bra. Det enkla
orden vänder du och skruvar
utan effektsökeriets slavmaskin,

Det är enkla vackra uttryck och
ärliga ödmjuka önskningar av
en vacker, unik människa, sådant
känns, / S
2012-10-17

    ej medlem längre
Imponerande skrivet!
Kul att det faktiskt finns bra texter i cyberrymden.
2012-09-29

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2012-09-28

  aol
så vackra tankar som berör borrar sej in
2012-09-26

  Ljusletaren
Menmänsklig värme till någon ... så fint!
Försöka med att se även om man inte alltid ser allt så ;.)
Mycket bra ordat och dessa ord gillar jag verkligen/kram
2012-09-26

  Ninananonia VIP
Tycker om dina tankar..de berörde i hjärtat...
2012-09-24

    ej medlem längre
Du skriver med en sällsynt stor känsla i varje ord. Gillas. Mycket.
2012-09-24

  Änglaögon
Vackra tankar i dina rader.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare