Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur mycket man letar och letar bland lakanens fröjd så finns spåren aldrig kvar


Saltblomma

blommig är den doft
du lämnar kvar
att girigt slicka i mig
varje dudoft
på kudden avtryckt

söker trånar
efter dofter från minneskarusell
förgätmigej och råbiff
höstgryta du serverar
varmrörd het

jag låter tungan spatsera
över mina kvarglömda armar
hur de vilat hos dig
ingen tvål
får tvätta saltblomma bort





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-25 11:34



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Åh, denna längtans känns igen. Så träffsäker beskrivning av känslan.
2012-09-26

    ej medlem längre
Naken och osminkad längtan.
2012-09-25

  NågonAnnans
Vad häftigt du beskriver längtan och saknaden! Råheten blandat med det silkesmjuka i ditt sätt att skriva tilltalar mig, mycket!
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP