Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så går det för det mesta...

En förväntansfull och glad poet han slank
in till en tidning med en dikt och han är pank
och han sa: -Kan ni använda detta manuskript
annars är det för mig totalt och för alltid klippt?
-Absolut det går an för baksidan är ju helt blank!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-24 18:42



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så smart och bra text.
2012-09-25

  Ljusletaren
Du är i högform i kväll och stora applåder till dig och goda skratt/kram
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt