Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morskt gott sagt!

En barnmorska ifrån Gröning
hon såg ju sitt jobb med försköning
för vart barn som kom
sa hon ju alltid som:
FOLKETS KÄRLEK ÄR MIN BELÖNING!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-24 18:55



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bra där!
2012-09-25

  Blåbäret
lite förskönat så är det nog ett av de bättre jobben man kan ha
2012-09-25

  ULJO
Du är verkligen en mästarinna på denna sortens poem
2012-09-25

  Ljusletaren
Wow ... vilken klass på detta och helst den sista och sanna meningen.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-09-24

    Upplandspoeten
Väldigt glatt poem, härligt skrivet!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt