Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets blickar


Rynkor finns i mitt ansikte
valkar runt min mage
gropar i mina lår


men de dagar
då livet lyser
ur min blick
är det mina ögon
som glänser
och skavankerna
förbleknar


Detta är min erfarenhet




Fri vers av Nic
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-02-10 21:50



Bookmark and Share


    la-poet
och det stämmer också.. glömm ansiktslyftningen!
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic