Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där blir allt musik

Uti den kända staden Leicester
finns en stark musikalisk tös det befäster
mina uppskattande ord
att av ovanstående är hon gjord:
-Eller hur? Det hörs ju när man säger Ork-Ester!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-25 09:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Såna fester!
2012-09-28

  lodjuret/seglare VIP
Jo, henne har man ju rimmat på ett par gånger. Den var inte helt oäven.
2012-09-25

  Alva Johnsson VIP

Gillar lek med ord. Bra!!
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt