Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är något av en trosbekännelse och det är eg detta som mina texter gestaltar (åtminstone sen 2010 och framåt, och i allra högsta grad sept 2012)


Universums lag

Du har makten att önska var än du befinner dig, det är möjligt
Så länge du håller den sanningen intill ditt hjärta, så länge det inte känns löjligt
Det är bra du som har kraften, den vilar i dina händer
Så vad gör du med din kraft när längtan återvänder?

Säg det rakt ut, säg det med sann röst, din önskan är universums lag
Det enda som krävs är mod att våga önska, det jag vill ha det önskar jag
Det är möjligt, det är möjligt om önskan är sann, det är livets magi
Du kan få vad du vill, precis som du vill, din önskan är fri

Det är upp till dig, har du inte provat den vägen, hur vet du då att det inte går
Det är bara dina tvivel som begränsar dig, det är bara din ovilja att älska dina sår
Och du vet att du reagerar för det finns en sanning i det, för du förstår vad det betyder
När du är sann i din önskning tjänar livet dig och universum lyder

Skriv ner din önskan, läs upp din önskan, din önskan är universums lag
Det blir verklighet om du har tålamod att vänta ett tag
Du måste bara försäkra universum om att det verkligen är vd du vill ha
Tro på önskningarna, våga önska, du ska se att det blir precis så som jag sa

Man brukar säga att man ska vara försiktig med vad man önskar sig, varför säger dom så?
Om du önskar dig lycka, om du önskar dig liv, om du skulle få det vad händer med dig då?
Visst är det en märklig tanke som hämtad ur en saga, en saga från förr
Sagorna på de tiden hade ett budskap, vågar du öppna om drömmarna knackar på din dörr?

Det är din önskan, inte en fantasi, din önskan är universums lag
Och när du önskar det som mest då börjar den uppfyllas, det sker i ett enda slag
Viska din önskan så ingen hör, skrik ut din önskan så alla hör
Så länge du tror på önskningar, så länge du önskar och ser du till att hoppet inte dör

Hur mycket liv har du kvar för att vänta med att pröva tanken och ge den en chans
Det kanske finns något viktigare bortom dig själv något så viktigt som om du inte fanns
Du kanske redan är på väg mot ett uttalat mål, annars varför tvekar du?
Har du inte väntat länge nog på att bli lycklig, tveka inte, skrik ut din önskan till universum nu




Fri vers av PPQ
Läst 644 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-25 10:53



Bookmark and Share


    jamming223
Fantastisk text. Verkligen uppmuntrande och inspirerande! För tron på något högre, något överjordiskt som hjälper oss att uppfylla våra drömmar och nå våra mål. Underbart text! Så flödande.
2012-09-28

  Ljusletaren
Underbara tankar som jag också tror på.
Fast man ska tacka för sina saker precis som du säger när man önskar.
Tackar man av hjärtat så ska visst detta kunna uppfyllas.
Gäller bara att vara ren och sann i sin önskan/kram
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ