Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillebror

Jag drömde om dig, lillebror
Din egenhet liknar min egen
Så stor i din värld
Så liten i min
Men du har växt
Du är snart längre än mig

Du var i min dröm inatt, lillebror
Jag satt på en sten och ditt huvud var i mitt knä
Du pekar på molnen, planerar stora drömmar
Att flyga där uppe bland molnen
Du ville bygga dina egna vingar
Sätta färg på himlen

Jag ser dig i mig
Din vilja skiner igenom
Du är så liten i denna värld
Stor i din karaktär
Jag nickar när du talar högt om dina drömmar
Jag ska skydda dig lillebror
Vår värld är större än vad du tror




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson