Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sim sa la bim

En trollkarl känd som en så snabb
han vill ha hjälp av en okänd grabb
så allt går rätt till
händer sträcks upp, män vill...
En väljs och sa: -Far här är min labb!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-25 11:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bara att ta grabb!
2012-09-28

  Ljusletaren
Suveränt bra :-)
/kram
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt